DET NATURLIGE VALGET. 

TJENESTER


BADEROM

Å renovere badet ditt krever ganske mye tid og planlegging, og det er også noe du ikke gjør så ofte i løpet av livet.

Vi har spesialisert oss på alle former for oppussingsoppgaver på bad- og våtrom, alt fra utskifting av utstyr til totalrenovering/bygging av komplette bad. 

I sistnevnte tilfeller kan vi påta oss hele prosjektlederoppgaven, slik at vi koordinerer alle håndverkere som involveres i en slik prosess. 

VARMEPUMPER  

Det er ikke alltid like lett å vite hvilket varmesystem som passer for deg, Det er mer en bare teknologien å tenke på. Er det nybygg eller skal dere pusse opp hjemme ? Er det forhold til varme i villaen, eller har dere tilgang til fjernvarme, vi hjelper deg å finne den rette løsningen. FAG-BAD & VVS er spesialister på installasjon av varmepumper.

Vi tilbyr anerkjente produkter fra Nordens største produsent av varmeløsninger.

Vi tilbyr to forskjellige alternativer, bergvarmepumpe og luft til vann-varmepumpe.

Begge løsninger er bærekraftig og fornybar energi som tar høyde for ulike behov og krav for passende løsninger uavhengig bolig og sted. Formålet er å redusere CO2 utslipp og derfor spare miljøet. Samtidig som du kan spare mange penger på et smartere oppvarmingssystem.
En varmepumpe skal kunne redusere energiforbruket mellom 70-80%


Ønsker du å få en pris på en varmepumpe ? Med tanke på at varmepumpe må skreddersys fra bolig til bolig, estimerer vi pris på varmepumpe ved hjelp av befaring eller stikkord fra deg som kunde. Vi er kjent for våre rimelige priser.

Vi ønsker å veilede deg til rett valg av varmepumpe, samtidig som du får profesjonell bistand på installering og montering.

Det er viktig å gjøre alle tingene korrekt fra starten av.
Vi har den erfaringen som kreves for å bistå deg!

Vann og avløp

Det finnes i dag en rekke lekkasjer i vårt vann og avløpssystem.  Vårt firma er godkjent for enhver utbedring av slike anlegg og vil derfor være det naturlige valget når uhellet er ute. 


Vannbåren varme

Vannbåren varme er varme som overføres gjennom oppvarmet vann.  Uansett hvordan man velger å utnytte den vannbårene varmen, er løsningen økonomisk og miljøvennlig.

Vannmåler

Alle husstander i Norge betaler vannavgift, og det regnes ut fra et arealprinsipp. Ofte vil dette nivået være høyere enn det faktiske forbruket.

Man kan fort spare flere tusen kroner i året på å installere en vannmåler, som man leser av og dermed betaler for det man bruker. 


Blandebatterier

Vann er vår viktigste kilde i hverdagen for både matlaging og hygiene. Da er det viktig at produktene holder den høyeste standarden. Vi tilbyr de beste produktene i bransjen og gir deg gjerne gode råd dersom du leter etter den rette kombinasjonen av utseende og funksjonalitet.


Sanitæranlegg

Vi leverer komplette sanitæranlegg i nybygg eller modernisering av allerede eksisterende anlegg. 

Vi leverer tjenester til privatmarkedet, offentlig virksomhet og industrien. 

Trenger du service og vedlikehold på ditt eksisterende sanitæranlegg gjør vi dette også. 

Ta kontakt for befaring og pristilbud!
 
 
Post
Ring
Om
Instagram